Home Telefoni 36 Samsung uređaja dobija nadogradnju na Android 8.0 Oreo

36 Samsung uređaja dobija nadogradnju na Android 8.0 Oreo

Prošlo je skoro tri meseca od Google-ove zvanične objave Android 8.0 Oreo sistema: i dok je veliki broj proizvođača već objavilo koji će modeli dobiti nadogradnju, Samsung je jedna od kompanija koja još uvek to nije uradila. Uprkos tome što je najveći proizvođač Android telefona, Samsung nikada unapred nije davao tačne informacije koji će uređaji dobiti najnoviju nadogradnju sistema.

Danas je korisnik Weibo kineske društvene mreže pod imenom ice universe, objavio listu Samsung Android uređaja koji će navodno dobiti Android Oreo apdejt. Iako je ovaj izvor do sada uglavnom imao tačne informacije, još uvek nije objavljena zvanična objava telefona koji će dobiti nadogradnju.

Prema ovoj listi, ukupno 36 uređaja će dobiti nadogradnju na Android 8.0 sistem, među kojima su i dve godine stari Galaxy S6 i S6 edge, za koje smo pre par dana čuli da će dobiti Oreo apdejt. Na listi takođe možemo videti (zvanično) nenajavljenu 2018 A seriju koja bi trebalo da stigne sa Android Nougat sistemom.

Neki od uređaja koje takođe treba pomenuti su Galaxy A8 (2016), Galaxy A9 Pro (2016), Galaxy J7 (2016), Galaxy Tab A (2016) i Galaxy C7, gde ih je većina objavljeno tokom 2016. godine, a neki su čak i dve godine stari.

(benchmark)