Home Igre 5 trenutno besplatnih Android igara koje se inače plaćaju Seprembar 2018

5 trenutno besplatnih Android igara koje se inače plaćaju Seprembar 2018

Iako je Google Play prodavnica puna odličnih besplatnih igara, svi ponekada poželimo da imamo neku igru koja se plaća. Srećom, na Google Play prodavnici povremeno postoje akcije u kojima se određene igre koje se inače plaćaju, nude besplatno. Danas vam donosimo 5 najboljih, i savjetujemo vas da požurite i što prije ugrabite ove igre.

Calc Fast

Ukoliko tražite igru kojom ćete ojačati vaše moždane vijuge, Calc Fast je prava igra za vas. Cilj je riješiti što više matematičkih operacija u 60 sekundi, a aplikacija vam također nudi statistiku onih koje vam idu, kao i onih u kojima ste pogriješili.

Quizio Pro

Sa preko 3500 pitanja raspoređenih u 7 kategorija sa 5 nivoa težine, Quizio Pro je kviz aplikacija koja zaista pruža mnogo zabave svima koji uživaju raditi kvizove. Također, aplikaciju možete koristiti i bez interneta, što je odlično.

Animals Memory Game PRO

Još jedna sjajna igra ukoliko želite trenirati vaše moždane vijuge. Naime, funkcioniše kao klasična igra memorije – okrećete po dvije karte, dok ne pronađete one koje su identične. Cilj je pronaći sve identične karte u što kraćem roku.

Archery Physics Objects Destruction Apple shooter

Za razliku od ostalih igara na ovoj listi, donosimo jednu akcionu u kojoj je cilj lukom i strijelom oboriti jabuke sa drveća, ali i druge objekte koji se kreću. Ova igra donosi 70 različitih nivoa, a funkcioniše i bez pristupa internetu.

The Hunt for the Lost Treasure

Kao što i sam naslov nagovještava, ova igra se bavi potragom za izgubljenim blagom. Naime, korisnik dobije mapu ostrva na kojem se nalazi izgubljeno piratsko blago, a cilj je jednostavan – preći sve prepreke i pronaći to blago.