Home Apple iOS Adobe predstavio Photoshop prilagođen za Mac računare sa Apple M1 čipom

Adobe predstavio Photoshop prilagođen za Mac računare sa Apple M1 čipom

Na M1 Apple računarima stiglo je i očekivano izdanje Photoshopa koji na ovim uređajima obavlja zadatke 1,5 puta brže nego na prethodnim Intel-ovim verzijama. Takođe, kompanija Adobe kaže da se brzina i performanse poboljšavaju, uključujući i brzinu otvaranja aplikacije.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Photoshop za nove Apple uređaje predstavljen je korisnicima M1 Mac računara u okviru Creative Cloud-a. Sjajna poboljšanja performansi mogu se naći na MacBook Air, 13-inčnom MacBook Pro i Mac mini uređajima, čiju je dalju optimizaciju u narednom periodu najavio Apple.

Apple objavio iOS 14.4.1 sa sigurnosnim zakrpama

Takođe, mali broj funkcija u Photoshopu poput poziva za utvrđivanje elemenata u cloud-u i unapred podešene sinhronizacije, još uvek nisu prešle na novu verziju. Korisnici u svakom momentu mogu da se prebace na korišćenje Intel-ove verzije Photoshopa (sa Rosetta 2) ukoliko su im hitno neophodne navedene funkcije. Adobe takođe najavljuje nove performanse Photoshop-a za iPad poput istorije cloud dokumenata koja pamti podatke čak 60 dana unazad i mogućnosti rada na datotekama u cloudu dok su van mreže.

Apple smanjuje proizvodnju iPhone 12 Mini telefona

(pcpress)