Home Apple iOS Apple iPhone 9/9 Plus stiže i prije no što se očekivalo

Apple iPhone 9/9 Plus stiže i prije no što se očekivalo

Apple iPhone

U ovo vrijeme karantene kada smo svi većinom u kućama, sitnice doista vesele. Pa tako danas imamo prilike pisati o novim činjenicama Applea. Da budemo precizniji radi se o dolasku maski za pametne telefone. Cijela priča ne bi bila toliko posebna da se očito ne radi o maskama za iPhone 9.

Apple pokrenuo aplikaciju koja provjerava da li imate simptome COVID-19

Dobro ste čuli, nadolazeći pametni telefon iz Applea. iPhone 9 bit će direktan nasljednika iPhone SE modela koji je na tržište pristigao, 2016 godine. Pripadajuću fotografiju postavljamo u nastavku te kako vrlo vjerojatno možete primijetiti prorez za kameru identičan je onima za iPhone 7 Plus te iPhone 8 Plus modelima. Te s time na umu kažimo kako se navodi da će iPhone 9 biti predstavljen u dvije izvedenice. iPhone 9 i iPhone 9 Plus inačici. Što se tiče dizajn on će biti kopiran od iPhone 8 Plus modela (te stoga tolika sličnost i maskicama). Same značajke nadolazećeg iPhone 9/9 Plus modela osim plastičnog kućišta bit će i s A13 Bionic chipsetom kao i 3GB radne memorije uz 64 ili 128GB interne memorije.

Apple iPhone 9/9 Plus case

Veličina zaslona za iPhone 9 iznosit će 4,7” odnosno za Plus model bit će 5,5”. Šuška se kako će cijena manjeg iPhone 9 modela iznositi 400$. Oba modela dolazit će s iOS 13 mobilnim operativnim sustavom. Predstavljanje iPhone 9/ iPhone 9 Plus modela navodno će biti 5, travnja/aprila.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!