Home Apple iOS Apple iPhone X na testu ispadanja i grebanja

Apple iPhone X na testu ispadanja i grebanja

Vrijedi li iPhone X 1,000 dolara? Šta god neko mislio o Appleu i njihovom pretjerivanju s cijenama, činjenica je da ta kompanija zasta zna kako napraviti fantastičan, kvalitetan proizvod i kako taj isti proizvod zaista “masno” naplatiti. iPhone X je nakon dugo vremena opet izazvao epidemiju “kampovanja” pred Appleovim prodavnicama, a vjerna vojska fanova danima je čekala da ga kupili.

Kada će doći u region, niko ne zna, ali ono što se zna da su nakon prvih recenzija svi koji su ga imali prilike koristiti gotovo jednoglasno – oduševljeni. Većina stručnjaka i običnih korisnika saglasna je kako iPhone X fantastičan uređaj (da, Face ID radi bez problema), a nemali je broj onih koji tvrde da vrijedi svakog dolara.

Ali, što je s otpornošću iPhone X smartphonea na ogrebotine, udarce, padove? Hoće li s iPhone X, kao što je to bio slučaj s nekim ranijim modelima “slomiti” kada ga nosite u džepu, što će se dogoditi ako novi ekran koji je Apple ugradio u njega izložite plamenu? Je li kroz prizmu izdržljivosti iPhone X vrijedan novaca koje trebate izbrojati da biste ga kupili? Nećemo vam otkriti ništa, pogledajte ova dva vido snimka i saznajte sami koliko je doista otporan, izdržljiv i moćan novi Appleov pametni telefon.

(zimo)