Home Apple iOS Apple navodno planira iPhone bez portova za 2021. godinu

Apple navodno planira iPhone bez portova za 2021. godinu

U prošlosti su se pojavljivale informacijue o tome da Apple možda planira da odbaci portove na svojim iPhone modelima, kao i da objavi verziju bez ikakvih portova. Najnovije glasine sugerišu da bi se ovo moglo desiti naredne godine.

Twitter korisnik @9TechEleven tvrdi da Apple planira da načini značajne promene u narednim godinama. Ovo je potom potvrdio i Jon Prosser sa FrontPageTech-a, koji ističe da će bar jedan iPhone model u 2021. godini biti u potpunosti bez portova. Sugeriše se da će Apple polako sprovoditi ovu tranziciju, gde će na kraju svi iPhone modeli odbaciti Lightning port i biće u potpunosti bežični.

Ovo je zanimljiva ideja, posebno zbog toga što su mnogi pretpostavljali da će Apple konačno prebaciti svoje telefone na USB-C podršku, slično kao kod iPad Pro modela. Ukoliko se glasine ispostave kao tačne, Apple bi mogao u potpunosti preskočiti prelazak na USB-C i odmah bi mogao preći na bežičnu podršku.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)