Home Apple iOS Arena of Valour je fenomenalna MOBA igra za mobilne uređaje

Arena of Valour je fenomenalna MOBA igra za mobilne uređaje

Bilo da ste među onima koji preferiraju svedeniju grafiku kakvu ima Defense of the Ancients 2 ili ste za šarenilo League of Legends, ako se volite igrati nemoguće je da ste zaobišli MOBA trend čiji su DotA2 i LoL predvodnici.

I dok shooteri poput mobilne verzije PUBG ili klonova Call of Duty serije igara nisu adekvatne igre za ekrane osjetljive na dodir, Multiplayer OnLine Battle Arena igre, poput navedenih DotA2 ili LoL su idealne za takvu vrstu kontrole.

Arena of Valour je jedna od bolje urađenih MOBA igara za mobilne uređaje, a po šarenilu, mapama i herojima ne zaostaje mnogo u odnosu na očigledni League of Legends uzor. Da ne bude kako o navedenoj igri pišemo samo hvalospjeve, navešćemo i najveću manu, a to je veličina instalacije koja prelazi 1.5 GB.

Ako ste ljubitelj MOBA igara ili samo tražite nešto dobro za poigrati, savjetujemo da preuzmete i instalirate Arena of Valour, s obzirom da navedena ima nešto manje od 750,000 ocjena na Google Play prodavnici i nešto manje od 60,000 ocjena na Apple AppStore prodavnici uz prosječne ocjene od 4.4 zvjezdice za Android i 4.7 zvjezdica za iOS verziju.