Home Igre Arkadni mod za PUBG Mobile čini igru značajno bržom

Arkadni mod za PUBG Mobile čini igru značajno bržom

Najnovije ažuriranje za mobilnu verziju PlayerUnknown’s Battlegrounds igre je već aktuelno, a sa sobom donosi novi Arcade mode kao i arene za treniranje.

PUBG meč inače traje 15 do 30 minuta, a možda i više u zavisnosti od toga koliko su igrači iskusni. Novo ažuriranje za Android i iOS verzije igre smanjuje trajanje mečeva na oko 10 minuta, što je posebno korisno za one koji traže kratku i brzu zabavu u pokretu. Ovo je postignuto tako što je smanjena sigurna oblast, kao i broj početnih igrača, kojih je sada 28 umjesto 100. Mod posebno dobro djeluje u situacijama kada se dva ili više igrača udruže.

Ažuriranje donosi i nekoliko novih modova, kao što su “snipers only”, “shotguns only”, “pistols only” i “melee weapons only”. Tu je i “item heaven” mod koji donosi dobar loot na početku i često. Training Grounds je još jedan novi mod koji omogućava igraču da isproba sva oružja i vozila. Igrač se u Training Grounds-u zadržava 30 minuta (ukoliko ga ne napusti ranije) sa još nekoliko drugih igrača.

Za sada nema informacija kada će ovi modovi biti objavljeni za PC i Xbox One verzije PlayerUnknown’s Battlegrounds igre.

                    

(benchmark)