Home Ostalo Balkan Android danas slavi sedmi rođendan

Balkan Android danas slavi sedmi rođendan

Dragi naši, danas je tačno punih sedam godina od kada smo krenuli sa zvaničnim radom.

Za tih sedam godina smo malo proširili teme koje obrađujemo pa pored Androida objavljujemo sadržaj i za iOS te Windows PC uređaje. Naše Facebook stranice su narasle sa brojem fanova od preko 36,000 za Android, 7,000 za iOS i skromih 800 za Windows PC. A najnoviji način komunikacije sa vama su naše Viber grupe.

Kako je već tradicija, za rođendan vas nagrađujemo, istina malo skromnije nego što smo planirali ali pandemija COVID-19 je poremetila planove. Pet dobitnika će dobiti jednu od nagrada koje se nalaze na fotografiji ispod teksta (power bank, pametni sat, bluetooth slušalice i dva QC 3.0 punjača sa 3 porta), a učešće u nagradnoj igri je povezano upravo sa navedenim Viber grupama.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se priključite u jednu od naših Viber grupa, u zavisnosti od teme koju želite pratiti, te ćemo putem slučajnog izbora nagraditi pet srećnih dobitnika ili dobitnica, svakog sa po jednim gadgetom sa slike. Izvlačenje srećnih dobitnika je planirano za subotu, 13. juna 2020. godine, a dobitnici će biti objavljeni na portalu.

Kliknite i pridružite se, učlanjenjem u više od jedne grupe povećavate šanse za dobitak:

Balkan Android              Balkan iOS               Balkan IT