Home Ostalo Balkan Android slavi osmi rođendan pa nagrađuje svoje posjetioce

Balkan Android slavi osmi rođendan pa nagrađuje svoje posjetioce

Nastavljamo proslavu osmog rođendana našeg i vašeg Balkan Android portala. Tim povodom, kako to već tradicija nalaže, napravili smo nagradne igre, a povodom rođendana smo obezbijedili četiri zanimljive nagrade i narednih sedmica dodijelićemo preostale. Kako smo prethodne godine svi kolektivno izmoreni COVID-19 pandemijom, odlučili smo maksimalno pojednostavniti pravila za učešće.

Da bi učestovali i potencijalno osvojili jednu od nagrada, a druga od njih je Samsung Galaxy Fit2 pametni sat. dovoljno je da se učlanite u jednu od naše dvije Viber grupe. To su grupe u kojim objavljujemo sadržaj vezan za Android i Windows, te iOS i macOS uređaje, a učlaniti se možete tako što ćete kliknuti na jedan od linkova ispod, u zavisnosti koji vas sadržaj zanima.

Klikni ovdje da se učlaniš u Balkan Android Viber grupu

Klikni ovdje da se učlaniš u Balkan iOS Viber grupu

Ono što vam možemo obećati je da vas nećemo spamovati sadržajem, on pristiže najviše dva puta dnevno na vaše telefone, a srećnog dobitnika ili dobitnicu druge nagradne igre povodom osmog rođendana našeg portala ćemo izvući slučajnim odabirom članova obe grupe slijedeću nedelju, 27.06.2021. godine u 21 čas.