Home Aplikacije Call of Duty: Mobile dobija svojo prvi turnir koji će imati nagradni...

Call of Duty: Mobile dobija svojo prvi turnir koji će imati nagradni fond veći od milion dolara

Call of Duty: Mobile je velikom brzinom došao do mesta jedne od najpopularnijih igara na svetu, a uskoro će dobiti i svoj prvi takmičarski turnir. Activision je otkrio da će Call of Duty: Mobile World Championship 2020 turnir, dobiti i nagradni fond koji uključuje više od milion dolara nagrada.

Online kvalifikacioni turnir počinje 30. aprila, i trajaće sve do 24. maja, nakon čega će i zvanično početi turnir. Detalji, kao što su struktura turnira, kako će se deliti nagrade i gde fanovi mogu da gledaju mečeve, sve to još uvek nije poznato u potpunosti, jedino je objavljeno kako se možete kvalifikovati.

Spinoff igrice Call of Duty za mobilne uređaje prošle godine je postao hit i to besplatan hit moglo bi se reći. Dostigli su 100 miliona preuzimanja samo tokom prve nedelje od objavljivanja. Naravno, igre za mobilne telefone nikada do sada nisu bile tako popularne i velike kao PC igre i esportovi, ali PUBG Mobile, Clash Royale i Brawl Stars to menjaju iz korena. Za sada ih definitivno vodi CoD Mobile igra.

I na kraju ostalo je još samo da vam damo link preko kojeg se možete registrovati i učestvovati na turniru, a on se nalazi ovdje.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(pcpress)