Home Igre Dvije besplatne igre koje vrijedi isprobati

Dvije besplatne igre koje vrijedi isprobati

Google Play prodavnica je sjajna zbog toga što se na njoj mogu pronaći zaista sjajne igre, od onih besplatnih do onih koje se plaćaju. Još jedna stvar zbog koje je Google Play prodavnica sjajna jeste zbog toga što se povremeno događa da određene aplikacije ili igre koje se inače plaćaju budu dostupne besplatno na određeni vremenski period, kao što je to slučaj ovih dana sa dvije igre koje vam donosimo u nastavku. Naime, u pitanju su igre League of Stickman 2018- Ninja Arena PVP(Dreamsky) i Little Stars for Little Wars 2.0.

League of Stickman 2018 – Ninja Arena PVP(Dreamsky)

Naime, kao što ime sugeriše, League of Stickman je igra u kojoj igrač dolazi u poziciju stickmana koji se bori protiv raznih neprijatelja i čudovišta. Ova igra inače košta 1$, međutim određeni period ju je moguće preuzeti za besplatno – zato požurite dok ponuda još uvijek vrijedi.

Little Stars for Little Wars 2.0

U pitanju je strategija u stvarnom vremenu (RTS) koja je jako jednostavna za igranje i ima jednostavan cilj: proći kroz neutralne zvjezdane sisteme, te pokoriti neprijateljske. Igra sadrži čak 162 nivoa, kako onih jednostavnih i zabavnih tako i onih koji zahtijevaju malo više truda i razmišljanja, te mogućnošću unapređenja zvjezdanih sistema. Ocijenjena je ocjenom 4.5, a inače košta 1.99$, tako da je definitivno vrijedi isprobati.