Home Aplikacije Facebook Messenger dobija opcije vezane uz Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2018

Facebook Messenger dobija opcije vezane uz Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2018

Facebook je objavio da će, kako bi proslavio Svetsko prvenstvo u fudbalu, dodati novi sadržaj u Messenger aplikaciju, kako na Android tako i na iOS platformi. Nove funkcije će biti dostupne sa narednim ažuriranjem koje će se uskoro pojaviti na App Store-u i Google Play Store-u.

Facebook Messenger će dobiti igre sa tematikom svetskog prvenstva, kao i filtere koji će moći da se koriste u razgovorima. Jedan dan pre početka turnira, fanovi fudbala će primetiti i animirane poruke koje se prikazuju na njihovom Facebook News Feedu, a pozivaju ih da podele svoju navijačku strast preko profilnog okvira njihovog omiljenog tima, koji je prisutan na Svetskom prvenstvu.

Pored ovoga, biće dodate nove animacije, a koje se mogu koristiti kako bi se bodrio omiljeni tim uz selektovane fraze u News Feedu. Većina ovih animacija će automatski biti omogućeno preko objava ili komentara uz pomoć korektne fraze.

Facebook i Messenger Camera aplikacije će korisnicima omogućiti da koriste efekte sa tematikom Svetskog prvenstva, kao i AR efekte. Korisnici će moći da pronađu i stikere igrača prisutnih na Svetskom prvenstvu, a uskoro će moći da igraju igre sa prijateljima na Messengeru.

(benchmark)