Home Ostalo Sistem Fotografije prikazuju izgled Redmi K30 i Redmi K30 Pro telefona

Fotografije prikazuju izgled Redmi K30 i Redmi K30 Pro telefona

Kineski glumac Wang Yibo je poznata ličnost koja na teritoriji Kine promoviše dolazeću Redmi K30 seriju telefona, a sada su se pojavili novi promotivni snimci glumca koji u ruci drži telefon. Ranije smo imali priliku da vidimo prednju stranu uređaja, sa dvostrukim punch-hole otvorom, a sada je fokus na poleđini telefona.

Vidljiv je sistem sa četiri kamere, postavljen vertikalno po sredini u gornjoj polovini telefona. Glasine sugerišu da će ovaj kamera sistem činiti 64MP glavni senzor, 12MP ultraširoki senzor, kao i 8MP telefoto i jedan senzor dubine. Krug oko kamera modula je dekorativne prirode i u ravni je sa poleđinom.

Oznaka za 5G ispod sistema kamera ukazuje na to da će telefon imati podršku za mrežu naredne generacije. Istovremeno, očekuje se i 4G model za tržišta koja će kasnije preći na novu mrežu.

Pojavile su se i neke fotografije koje prikazuju Redmi K30 sa tri kamere na poleđini, ali njihova verodostojnost nije potvrđena. Ukoliko se radi o pravim fotografijama, ovo bi mogao biti dokaz da je četvrta kamera namenjena za Redmi K30 Pro model, sa 5G podrškom.

(benchmark)