Home Igre Gameloft: Asphalt 8 Airborne i Brothers in Arms 3

Gameloft: Asphalt 8 Airborne i Brothers in Arms 3

Ako mislite da se sva igračka akcija ovog mjeseca dešava samo na konzolama, razmislite ponovo. Gameloft je objavio naredne verzije popularnih Asphalt i Brothers in Arms igara, a vizuelni efekti će vas vjerovatno oduševiti.

Asphalt 8 Airborne

Nasljednik prilično odličnog Asphalt 7: Heat naslova. Iz trailer-a, izgleda da ne postoji mnogo razlika u pogledu igrivosti, ali što se tiče poligona, odrađeni su vrhunski, posebno što su u pitanju mobilne igre.

Gameloft kaže da su dodali novi fizički engine za bolji osjećaj vožnje automobila i generalno poboljšanje voznih karakteristika. Postoji nekoliko novih staza na lokacijama širom svijeta, i nekoliko novih multiplayer modova. Nema još detalja o datumu objave igre. Možete pogledati trailer ispod.

[youtube id=”BE2EYLx2iiQ” width=”610″ height=”350″]

Brothers in Arms 3

Nova verzija ratno-bazirane pucačine iz trećeg lica čiji je mobilni razvoj takođe prepušten Gameloft-u. Za Brothers in Arms 3 je rečeno da će biti ‘on-rails’ (što znači da igrač nema potpunu slobodu kretanja) pucačina ali sa smanjenim stepenom slobode kretanja. Nema mnogo detalja u pogledu lansiranja ove igre. Sve što imamo za sada su 3 slike iz igre.