Home Apple iOS Glasine kažu kako će Apple ove godine imati iPhone i iPhone Pro...

Glasine kažu kako će Apple ove godine imati iPhone i iPhone Pro modele

Dojavljivač CoinX (@coiiiiiiiin) je došao do informacije da bi Apple mogao koristiti “Pro” oznaku u nazivu jednog od svojih ovogodišnjih iPhone-a. Ipak ove informacije je potrebno uzeti sa rezervom iz nekoliko razloga.

Prvo, Apple je tradicionalno veoma tajanstven kada su u pitanju kompanijine buduće objave. Takođe, originalni izvor, odnosno dojavljivač CoinX na Twitteru ima relativno kratak istorijat objavljivanja informacija. Doduše, isti izvor je prošle godine ukazao na iPhone XS/XR nazive, kao i postojanje 10.5-inčnog iPad Air modela.

Ove godine se očekuju tri iPhone modela, koji će biti naslednici prošlogodišnjih iPhone XS, XS Max i XR modela. To znači da bi se Apple mogao odlučiti za iPhone Pro (5.8-inča) i iPhone Pro (6.5-inča) nazive za XS i XS Max naslednike, Kada je XR model u pitanju, on bi se mogao pojaviti kao standardni iPhone (2019).

Nećemo morati predugo da čekamo kako bismo saznali konkretne detalje o ovogodišnjoj iPhone liniji, čija objava na tržištu se očekuje 20. septembra.

(benchmark)