Home Apple iOS Glasine spominju da bi Apple mogao predstaviti 15 inčni MacBook Air

Glasine spominju da bi Apple mogao predstaviti 15 inčni MacBook Air

Početkom ove godine pojavile su se glasine kako prošlogodišnji MacBook Air 13 sa Apple M1 čipom neće ostati usamljen te da Apple možda radi na Macbook Air modelu iz višeg segmenta. Jedna od karakteristika Macbook Air linije jeste pristupačnija cena u okviru Apple ekosistema, ali izgleda da postoje oni koji i od ovog modela traže više snage.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Prema navodima Bloomberga, uskoro bismo mogli dobiti upravo ovakav Air laptop. Novinar Bloomberga Mark Gurman tvrdi da Apple razvija veći 15-inčni MacBook Air. Trenutno, maksimalna veličina MacBook Aira je 13 inča, pa bi veći model pored povećanog displeja mogao imati i snažniji procesor i druge elemente. U izveštaju se takođe sugeriše da bi Apple mogao redizajnirati svoj MacBook Air, ali nije poznato na šta se to konkretno odnosi. Pominje se da će laptop biti tanji i lakši, sa manjim okvirima oko ekrana.

Tim Cook izjavio da Apple svake 3 do 4 sedmice kupi po jednu kompaniju

Nema informacija o tome kada će 15-inčni MacBook Air biti objavljen, ali kako je Apple M1 MacBook Air modele objavio krajem 2020. godine, moguće je da se i novi model očekuje kasnije tokom ove ili početkom 2022. godine.

MacBook Pro ove godine dobija vizuelni redizajn

(benchmark)