Home Apple iOS Glasine spominju i 5.5 inčni model jeftinog iPhone 9 telefona

Glasine spominju i 5.5 inčni model jeftinog iPhone 9 telefona

Dosadašnje glasine o dolazećem “budžetskom” iPhone-u kompanije Apple, do sada su ukazivale samo na jedan model. Međutim, izgleda da bi mogao postojati i veći uređaj.

Sajt 9to5Mac je došao do informacija, koje su otkrivene u iOS 14 kodu, da postoji veća verzija iPhone-a, za koji su raniji izveštaji pominjali da će stići sa 4.7-inčnim ekranom. Veruje se da će telefon predstavljati modernizovanu verziju iPhone 8 Plus modela, sa 5.5-inčnim ekranom, Touch ID podrškom, bržim A13 čipsetom, Express Transit i Apple Pay podrškom.

Očekuje se da će oba dolazeća jeftinija iPhone-a zameniti iPhone 8 seriju, biće privlačnija kupcima sa nešto nižim budžetom kao i onima koji nisu spremni da pređu na moderni iPhone dizajn i Face ID podršku.

Isti kod, koji je otkriven u iOS 14 softveru, ukazuje i na ažurirane iPad Pro modele. Ukazuje se na moguću Wi-Fi i celularnu reviziju današnjih 11-inčnih i 12.9-inčnih tableta.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(benchmark)