Home Aplikacije Google objavio najpopularnije aplikacije, igre, filmove, TV serije i knjige na Google...

Google objavio najpopularnije aplikacije, igre, filmove, TV serije i knjige na Google Play prodavnici u 2019. godini

Google je i ove godine objavio listu najpopularnijeg sadržaja na svojoj Play prodavnici aplikacija, igara, filmova, TV serija i knjiga, a možemo reći da na listi nema velikih iznenađenja.

Kada su igre u pitanju, Call of Duty: Mobile je igra koja se nalazi na vrhu izbora kako korisnika, tako i urednika Play prodavnice. Kao najbolju aplikaciju, korisnici su izabrali Glitch, aplikaciju koja dodaje video efekte dok su Play urednici izabrali Ablo, aplikaciju za pronalaženje prijatelja širom svijeta.

Kao najpopularniji film je izabran Avengers: Endgame, dok je Game of Thrones najpopularnija TV serija. Najpopularnije knjige su napisane od strane autora James S. A. Corey (po njihovom serijalu The Expanse trenutno se prikazuje fenomenalna TV serija – prim. ur.) i Stephena Kinga, dok je konkretno najpopularnija knjiga Scary Stories to Tell in the Dark. Kada su audio knjige u pitanju, među najpoplarnijim su The Subtle Art of Not Giving a F*ck od Mark Manson te Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and into Your Life od Gary John Bishop koje definitivno imaju zanimljive naslove.

Kompletan spisak multimedije možete pronaći ovdje, dok je kompletna lista najpopularnijih igara ovdje, a aplikacija ovdje.