Home Aplikacije „Google Play Movie & TV” po prvi puta dobija redizajn

„Google Play Movie & TV” po prvi puta dobija redizajn

Google Play Movie

Nismo sigurni u kolikom broju koristite aplikaciju „Google Play Movie & TV” no bez obzira na to želimo s vama podijeliti vijest, kako je ona napokon došla na red za redizajn. Ako se pita Google on nešto sporo u posljednje vrijeme donosi nadogradnje na svoje aplikacije, odnosno iste postavlja ka značajnim redizajnima ali sada je na redu jedna dugo iščekivana.

Google Play Movie

Ako kojim slučajem koristite mobilne platforme (Android ili iOS) ovaj redizajn te već dobili ali sada je on dostupan na pametnim televizorima. Naime sam redizajn u glavnini se oslanja na „dark mode” odnosno tamni način rada. Boja ikonice i dalje je crvena ali prostor oko nje sada je crne boje. Nakon što korisnik uđe u aplikaciju s desne bočne strane prvi vrhu nalazi se logotip „Google Play Movie & TV” dok odmah ispod njega dolaze jedna ispod druge raspoređene ikonice tj, značajke. Redom tako imamo prilike vidjeti:

  • „Povećalo” (odnosno ikonicu za pretraživanje sadržaja)
  • „Početna” (ikonica na čiji se odabir sučelje vraća na „home” ekran)
  • „Filtriranje sadržaja” (grupiranje tj, suženi odabir sadržaja na temelju pretrage gdje korisnik odredi parametre)
  • „Knjižnica” (unutar navedene nalazi se povijest pretraživanja kao i sadržaj koji je označen kao „omiljen”).

Sam redizajn „Google Play Movie & TV” aplikacije i više je nego potreban, uzmemo li u obzir da je posljednji značajniji redizajn, nadogradnja bila davne 2014, godine, odnosno od vremena kada je „Google Play Movie & TV” i dospio na Android platformu a kasnije i na iOS.

Preuzmite besplatno premium izdanje Grand Theft Auto V igre

Za sada navedena nadogradnja nije poznata, čelnici Googlea nisu naveli kada će istu dovesti pred vlasnike pametnih televizora, dok neki izvore navode kako će to biti nakon predstavljanja nove generacije Chromecast Ultra pametnog uređaja.

Naredne godine bi trebao stići novi iPad Mini

Bez obzira na sve sigurni smo kako na dostupnost nadogradnje još neće biti potrebno mnogo čekati.

Preuzmite: “Google Play Movie & TV”

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(9toGoogle)