Home Android Aplikacije Google Play movies će imati ponudu besplatnih filmova uz oglase

Google Play movies će imati ponudu besplatnih filmova uz oglase

Navodno, Google radi na novoj funkciji za svoju aplikaciju Play Movies, koja bi korisnicima mogla da omogući besplatno gledanje na stotine filmova, ali sa omogućenim oglasima

O ovome pišu sajtovi XDA Developers i 9to5 Google, koji su, navodno, imali uvid u deo koda nove verzije Play Movies aplikacije. Kako oni pišu, jedan deo u kodu jasno glasi “Na stotine filmova, uz nekoliko oglasa”.

Kako kažu i ostale linije koda da govore dalje u prilog ovakvoj funkciji.

Nije sasvim jasno, ipak, koji bi to filmovi mogli da budu u ponudi, ali verovatno ne bi trebalo da se nadamo baš najnovijim holivudskim ostvarenjima s obzirom na navode da će filmovi biti besplatni.

Trebalo bi da naglasimo da Google još uvek nije zvanično ništa objavio o besplatnim filmovima u okviru Play Movies aplikacije. Ipak, ukoliko su ove tvrdnje istinite, to bi moglo da bude začetak konkurencije Netflix, Disney + i sličnim platformama.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(tehnopolis)