Home Igre IGRA: The Croods

IGRA: The Croods

The Croods je Android igrica u izradi popularnog Rovio studija, koji iza sebe ima već svima dobro poznati Angry Birds serijal. Naime radi se o igrici koju je Rovio radio u saradnji sa poznatkom filmskom kućom Dreamworks i to po istoimenom filmu “The Croods”, koji svoju premijeru treba ugleda krajem ovog mjeseca.

Za one koji nisu upućenim sa istoimenim filmom radi se o animiranoj komediji koja prolazi kroz dogodovštine prve porodice na svijetu. Nakon što je njihova pećina uništena ta porodica kreće na putovanje i upoznajte fantastične i nevjerovatan novi svijet ispunjen različitim stvorenjima i događajima.

Ako ste ikad igrali one flash igrice na Fejsbuku, onda vam i princip i način igranja The Croods Android igre neće biti stran i težak. Igra je jednostavna i prilično dinamična, barem na početku. Dobijate zadatke, koje izvršavate, poput skupljanja voća, pravljenja zamki i sličnih stvari. Meni je The Croods igrica bila prilično zanimljiva i što bi se reklo lako i brzo se navučete da je igrate.

The Croods Android igrica, ima potencijala da postane prilično zavisna za vas, ali to opet zavisi od vas i koji ste tip igrača. Ako su vam se ranije sviđale igra tipe FarmVile ili CityVile, onda bi ovo mogla biti odlična igra, ali ako ste napredniji igrač, koji igra tzv. premium igrice, a ne ove freemium igrice, koje su besplatne, ali kroz razne nadogradnje i dodatne mogućnosti traže od vas da kupite neko zlato ili nešto što je potrebno za dalji napredak, onda je pitanje da li će vam se ova igrica svidjeti.

Ali, svakako ako vam se sviđa, The Croods možete besplatno preuzeti sa Google Play marketa.

The Croods slike