Home Apple iOS Ima 180 miliona dolara, a nosi iPhone 6 Plus, zašto da ne?

Ima 180 miliona dolara, a nosi iPhone 6 Plus, zašto da ne?

Čak i ako ne pratite američki fudbal, vjerovatno ste čuli za Toma Bradyja, sportsku legendu SAD-a i višestrukog osvajača Super Bowla. Prema predviđanjima novinara, Brady je tokom karijere zaradio više od 200 miliona dolara, trenutno je težak oko 180 miliona dolara, a nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor vrijedan 50 miliona. S obzirom na to da zarađuje toliko novca, očekuje se da će u džepu nositi posljednji model iPhonea ili neki od najjačih Androida, ali fotografija koju je nedavno objavio na Twitteru pokazala je kako, čini se, Brady nije kupio novi telefon od – 2014. godine.

Naime, na fotografiji na kojoj je naglasak trebao biti na visokoj temperaturi korisnici Twittera uočili su kako je infotainment sustav njegovog automobila povezan s – iPhoneom 6 Plus. Sljedeći mjesec Apple bi trebao predstaviti iPhone 12 pa je jasno koliko je Bradyjev telefon star, a brojni korisnici Twittera počeli su objavljivati šale na njegov račun, tj. na račun telefona koji koristi.

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Neki su se našalili kako je sada jasno zašto je, nakon dugogodišnje vjernosti New Englandu, ove godine potpisao ugovor s Tampa Bay Buccaneersima zahvaljujući kojem će u džep staviti dodatnih 50-ak miliona dolara.

YouBox, aplikacija za prikazivanje koncerata uživo

Brady se, naravno, nije uvrijedio na šale korisnika Twittera, već je uz zahvalu za rođendanske želje (rođen je 3. avgusta 1977.) napisao kako bi se ove godine mogao počastiti novim iPhoneom.

(zimo)