Home Apple iOS Kako da gledate Apple Far Out prezentaciju

Kako da gledate Apple Far Out prezentaciju

Apple Far Out je naziv današnje prezentacije na kojoj se očekuje predstavljanje iPhone uređaja četrnaeste generacije. Prezentacije počinje danas u 19 časova po našem vremenu, a gledati je možete putem Apple.com sajta ili YouTube linka koji se nalazi na dnu ovog teksta.

A šta nas očekuje na Apple Far Out događaju? Ako je vjerovati glasinama, pored iPhone 14 navodno stiže i iPhone 14 Max koji bi trebao zamijeniti iPhone Mini. “Obični” iPhone 14 navodno stižu sa poboljšanim prošlogodišnjim Apple A15 čipom, dok je A16 rezervisan za iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele koji bi pored drastično većih senzora kamere koji napokon stižu u većoj rezoluciji, odnosno trebali bi imati rezoluciju od 48 megapiksela, stižu i sa izrezom selfi kamere u obliku pilule umjesto dosadašnjeg notcha na vrhu.

Kada je Apple Watch u pitanju, glasine spominju Apple Watch Pro koji će navodno imati veći ekran i naprednije mogućnosti, ali i prošle godine su glasine spominjale novi dizajn pa je na kraju stigao Watch 8 sa nešto većim ekranom. Watch 8 bi trebao imati i senzor temperature, a navodno stiže i Watch SE 2.

Što se iPad tableta tiče, ono što je praktično sigurno su iPad desete generacije koji bi napokon trebao imati novi dizajn, zatim tu bi trebali stići i iPad Pro 11 (3 generacija) te iPad Pro 12.9 (5 generacija). Ostaje da vidimo da li će Apple osvježiti i iPad Mini liniju sa uređajem sedme generacije.

Ostaju još Mac i MacBook računari, tu ne očekujemo mnogo, vjerovatno novi Mac Mini jer su MacBook Air M1 i MacBook Pro 13 M1 dobili nasljednike ranije ove godine, dok Mac Mini još nije osvježen.

Na kraju ne zaboravimo i dugo očekivane AirPods Pro 2, koji bi takođe trebale biti predstavljenje danas. U svakom slučaju, klik na link ispod i čekamo 19 časova.