Home Apple iOS Kako da gledate Apple Time Flies događaj i predstavljanje novih uređaja

Kako da gledate Apple Time Flies događaj i predstavljanje novih uređaja

Vjerovatno već znate da je Apple za danas, 15.09.2020. godine u 19:00 po našem vremenu najavio predstavljanje svojih novih uređaja na događaju pod imenom Time Flies.

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Na osnovu imena samog događaja, Time Flies odnosno Vrijeme Leti kada se prevede, te ranijih glasina očekuje se da centralno mjesto na prezentaciji imaju Apple Watch 6 i Watch SE (odnosno kako god da jeftinija verzija Apple Watch bude nosila ime – op. ur.) pametni satovi dok će ovogodišnji iPhone 12 telefoni, ako je vjerovati tim glasinama, biti predstavljeni na zasebnom događaju koji bi se trebao održati početkom oktobra. Naravno, glasine mogu biti u krivu te da Apple danas predstavi i iPhone 12 telefone. Takođe, očekuje se da danas budu predstavljeni i novi iPad Air, dok će MacBook laptopi zasnovani na ARM arhitekturi navodno sačekati novembar.

Nvidia će za ARM platiti 40 milijardi dolara

Mi ćemo naravno detaljno ispratiti današnje predstavljanje, ali ako i vi želite gledati Apple Time Flies događaj, možete to učiniti putem Apple web sajta, Apple TV aplikacija ili putem Apple YouTube kanala.