Home Apple iOS Kako da pratite predstavljanje Apple iPhone 11 (2019)

Kako da pratite predstavljanje Apple iPhone 11 (2019)

Po prvi put ove godine, “Specijalni Apple događaj” će biti moguće gledati i na YouTube platformi, ne samo putem Apple Safari web preglednika kao do sada. Događaj počinje danas, 10. Septembra 2019. godine u 19:00 po našem vremenu.

Ako ste “tradicionalista”, predstavljanje možete pratiti putem Apple web sajta, konkretnije putem ovog linka. Ili naravno putem već spomenute YouTube platforme, odnosno video strima koji se nalazi na dnu ovog članka.

A ponovimo još jednom šta nas to očekuje danas iz Apple “kuhinje”? Prije svega to su nova 3 iPhone uređaja, nasljednici iPhone Xs, iPhone Xs Max i iPhone Xr za koje se očekuju da će nositi imena iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max i iPhone 11 uz isti dizajni, ali jače procesore, nešto više memorije i drastično poboljšane kamere. Takođe, Apple Watch 4 bi trebao dobiti nasljednika u vidu Apple Watch 5 za kojeg se šuška da će biti nadograđena verzija aktuelnog modela sa kućištima od novih materijala. I poslednja stvar su Apple Tag, bluetooth pločicama koje se postavljaju na uređaja poput ključeva kako bi ih lakše pronašli, a djeluje kao kopija proizvoda pod imenom Tile.

Za one koji su nestrpljivi i interesuje ih kada će dobiti iOS 13 koji će takođe stići danas, na osnovu prethodnih iskustava nova verzija iOS-a stiže u kasnim časovima po američkom vremenu, što znači da će vaš iPhone istu dobiti u ranim jutarnjim časovima po našem.

Naravno, detaljan izvještaj o predstavljenim novitetima možete očekivati i na našem web sajtu, kako isti budu predstavljeni. Prijatno gledanje!