
Određeni korisnici, ne svi, prijavljuju da im se telefon nakon ažuriranja ili tokom nadogradnjezamrzao, odnosno da se “brikovao” i da ne mogu da koriste iPhone više.
Apple je priznao da greška postoji, ali nije komentarisao koji modeli i zašto bivaju zamrznuti tokom nadogradnje, samo je za TheVerge kratko izjavio da je greška “pogodila” mali broj korisnika i uputili im izvinjenje. Ako nešto krene po zlu ispratite uputstvo koje je Appleobjavio na zvaničnoj strnici za brigu o korisnicima, a najbolje bi bilo da pre nadogradnje sačuvate sve podatke na iTunes servisu, prebacite slike i drugu multimediju na računar ili sve to sačuvate na svom iCloud nalogu.
(mobit)


















