Home Apple iOS Koncept video koji prikazuje početni ekran Apple iOS 14

Koncept video koji prikazuje početni ekran Apple iOS 14

Očekuje se da će iPhone 12 linija kompanije Apple stići uz iOS 14 softver, koji bi trebalo da na telefone donese veliki broj novih funkcija. Jedna od njih su i pravi vidžeti za početni ekran, nešto što Android telefoni nude već godinama.

Najnoviji dizajn video nam nudi uvid u to kako će novi iPhone 12 izgledati, a zajedno sa dizajnom uređaja imamo priliku da vidimo kako bi novi početni ekran za iOS 14 mogao funkcionisati. Ove informacije nam je omogućio italijanski sajt iSpazio.

Koncept video za iOS 14 pokazuje način na koji bi vidžeti za početni ekran mogli izgledati i funkcionisati sa poznatim aplikacijama, kao što je Instagram, uz prikazivanje dodatnih informacija.

Linija iPhone 12 telefona će uključivati različite modele, uključujući i one sa 5G podrškom, što će biti prvi put za kompaniju Apple. Pored toga, iPhone 12 linija bi trebalo da ima i novi 3D sistem kamera, kao i novi procesor.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)