Home Telefoni Na Internetu osvanuli primjeri fotografija napravljenih telefonom iz Huawei P40 serije

Na Internetu osvanuli primjeri fotografija napravljenih telefonom iz Huawei P40 serije

I dok čekamo 26. mart, dan kada će Huawei predstaviti svoju P40 liniju telefona, u okviru koje se očekuju tri modela, dojavljivač Digital Chat Station objavio je primerke fotografija kreiranih kamerama Huawei P40 telefona, ali nije istakao da li je u pitanju standardni P40, Pro ili Premium Edition model.

Dojavljivač ističe da je fotografija psa kreirana uz 10x zumiranje, kropovana je i potom ponovo uploadovana, a veruje da je kreirana kamerom P40 Pro Premium modela, kao i ostale fotografije.

Tu je i fotografija histograma, sa nekim detaljima. Glavna kamera će kreirati 12MP snimke u 4:3 odnosu, a imaće 27mm objektiv. Očekuje se da će Huawei P40 Pro Premium imati dva telefoto objektiva u velikom pravougaonom modulu, smeštenom u gornjoj polovini uređaja.

Kakvo vam izgledaju priložene fotografije? Mi definitivno jedva čekamo da vidimo za šta je Huawei P40 serija sposobna u uslovima lošijeg osvjetljenja.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(balkanandroid/benchmark)