Home Igre Najbolje besplatne nove igre za Android

Najbolje besplatne nove igre za Android

6154
1
SHARE

Svakog mjeseca, Google Play prodavnica postaje bogatija za gomilu sjajnih aplikacija i igara. Mnoge nikad ne dostignu popularnost koju zaslužuju, no zato su tu članci poput ovog. Danas vam donosimo 4 besplazne nove igre za Android koje definitivno vrijedi isprobati.

Dan The Man

Dan The Man igra dolazi iz istog studija kao i popularna Fruit Ninja igra, a u pitanju je akcijska igrica u kojoj prolazeći kroz različite nivoe pobjeđujete loše likove i njihove šefove. Tu su i dnevni događaji, tajni dijelovi mape, te podrška za druge kontrolere. Igra je besplatna za preuzimanje, no tu su kupovine unutar aplikacije koje ubrzavaju napredak.

google-play-button

FIFA Mobile Soccer

FIFA Mobile Soccer je najnovija igra u FIFA franžisi, a dolazi sa unaprijeđenim spiskom imena igrača, timovima te mehanikom i načinom igranja. U igri je dostupno 30 liga, 650 stvarnih timova, te 17000 stvarnih igrača, a postoji i nekoliko modova igranja. S obzirom da je u pitanju igra u razvoju EA studija, kupovine unutar aplikacije su itekako prisutne i tu su da ubrzaju tok igre.

google-play-button

Looty Dungeon

Looty Dungeon je najnovija aplikacija razvojnog programera Yodo1 Gamer, istog onog koji je razvio igricu Crossy Road. U ovoj igri igrač prolazi kroz beskonačno dugu tamnicu. Na svakom nivou potrebno je izbjegavati zamke, boriti se sa lošim likovima, te uz sve to paziti na vrijeme kako bi mogli napredovati do sljedećeg nivoa. Igra sadrži 50 heroja koje je moguće otključati tokom igre, te mnogo zanimljivog sadržaja koji će vas sigurno zabaviti.

google-play-button

Plants vs Zombies: Heroes

Ova igra nije kao ostale iz Plants vs Zombies serijala, a razlika se očituje u činjenici da ova igra ima veći fokus na bitkama između igrača. Naime, u igri je dostupno 20 likova koje možete sakupiti. Nakon toga odaberete nekoliko koje šaljete u bitku protiv likova drugih igrača. Iskustvo i način igranja mnogo sliči igrama poput Crash Royale ili Heartstome, no naravno ima svoje jedinstvenosti koje je čine drugačijom od ove skupine igara.

google-play-button

(androidauthority)

  • Ban Markovic

    Odlcne postove imate, nastavite sa redovnim izbacivanjem novih!