Home Telefoni Najbolji renderi Google Pixel 4 telefona do sada

Najbolji renderi Google Pixel 4 telefona do sada

U najnovijim procurelim slikama već možemo da vidimo ceo Pixel 4 sa svih strana. Reč je o verovatno najdetaljnijem grafičkom prikazu izgleda i dizajna najnovije generacije telefona koje potpisuje sam Google, kreator Android operativnog sistema.

Štaviše, prikazana je i strana koju će korisnici videti kada budu hteli da uključe zaštitu identifikacijom lica. Jedna od glavnih osobina ovog uređaja je displej sa osveženjem od 90Hz i upravo opcija identifikacije lica.

Evan Blass, poznat kao izvor procurelih slika na internet uređaja koji još nisu izašli, uradio je još jednom ono što radi najbolje. Dobili smo nove slike dolazećeg Google Pixel 4 telefona koje dodaju još koju informaciju.

Na ovim fotografijama može se jasno videti datum 15. 10. i vreme objave uređaja na šarenoj pozadini telefona. Za one koji se pitaju, na fotografiji u pitanju je XL verzija novog Pixela.

Google je do sada potvrdio senzora u vrhu uređaja koji će služiti za kontrolu pokretima koja bi trebalo da bude dobar deo korišćenja samog uređaja. Veliko čelo koje je i dalje prisutno naspram tankih ivica kod konkurencije ovde ima opravdanje jer krije i posebnu kameru za prepoznavanje lica, sistem sličan Apple-ovom.

U odnosu na Apple-ove tri kamere, njihov konkurent će ipak imati dve na pozadini.

(benchmark)