Home Ostalo Nikon privremeno besplatno nudi svoje kurseve fotografije

Nikon privremeno besplatno nudi svoje kurseve fotografije

Korporacija koja proizvodi kamere i optiku, Nikon je objavila da će stream-ovati besplatne kurseve fotografije u toku aprila. Ti kursevi traju između 15 minuta i preko sat vremena, a posetioci sajta do sada su plaćali za svaki kurs, ali će sada na neko vreme biti besplatni.

Nikon je na svom blogu objavio da zbog trenutka u kojem se nalazimo, izazvanog pandemijom korona virusa, misija kompanije je da “osnaži kreatore, a to mogu da uradi tako što će im omogućiti da ostanu inspirisani, uključeni, ali i da nastave da se razvijaju i rastu.” Ovaj potez je još jedan pokazatelj pravog načina promovisanja korporativne odgovornosti, a besplatnih usluga koje kompanije nude u vreme pandemije ima sve više.

Časovi pokrivaju širok spektar sadržaja, od panoramskih fotografija, makro fotografija, Reed Hoffman osnova, do “The Art of Making Music Videos” sa Chrisom Hershmanom. Tu su i neki kursevi koji su posebno dizajnirani za kamere, kao što je Z50 video kurs i hands-on kurs uz Nikon SB-5000 speedlight.

Kako biste pogledali i isprobali Nikon kurseve fotografisanja, možete posetiti ovu adresu.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(pcpress/benchmark)