Home Apple iOS Novi “jeftini” iPhone će nositi ime iPhone SE 2020

Novi “jeftini” iPhone će nositi ime iPhone SE 2020

Najnovije glasine sugerišu i potvrđuju neke ranije navode da će dolazeći pristupačniji telefon kompanije Apple nositi naziv iPhone SE (uz referencu da je u pitanju telefon za 2020. godinu).

Takođe zaštita za ekran, koja je izlistana na Apple-ovoj zvaničnoj onlajn prodavnici potvrđuje iPhone SE naziv i ukazuje na skoru objavu telefona. Pomenuta zaštita za ekran je podobna i za iPhone 7 i iPhone 8 modele što potvrđuje da će novi telefon imati 4.7-inčni displej.

Još jedan novi detalj u izveštaju jeste da će novi iPhone SE imati do 256GB prostora za skladištenje podataka. Ranije glasine su sugerisale da će biti dostupne samo verzije sa 64GB i 128GB skladištem.

Na kraju, saznajemo da će novi iPhone SE imati A13 Bionic čipset i da će biti dostupan u crnoj, beloj i crvenoj boji. Početna očekivana cena telefona je 399 dolara, a glasine sugerišu da će biti predstavljen 15. aprila.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)