Home Apple iOS Novi renderi prikazuju iPhone 12 bez notcha

Novi renderi prikazuju iPhone 12 bez notcha

Iako nas deli bar šest meseci od objave naredne generacije iPhone uređaja, glasine o Apple-ovim dolazećim premijum telefonima su sve češće. Najnovije informacije stižu sa slovačkog sajta “Svetapple”, koji je objavio neke iPhone 12 Pro rendere.

Najzanimljivije na ovim renderima je odsustvo prepoznatljivog izreza u ekranu, koji je debitovao na iPhone X modelu 2017. godine. Sve komponente, koje se trenutno nalaze u izrezu iPhone-a, su smeštene u gornji okvir telefona. Na dijagramu je prikazano da ovo uključuje IR kameru i prateće senzore, kao i dot projektor, 12MP selfi kameru i slušalicu.

Okviri sa strane, kao i donji okvir izgledaju veći u odnosu na aktuelne iPhone modele, ali kako se radi o ranom renderu ne može se sa sigurnošću tvrditi da će ovo biti i krajnji dizajn naredne iPhone linije.

Zaseban dijagram pokazuje da je SIM slot i dalje prisutan s desne strane okvira. Uređaj je takođe opisan sa ravnim stranicama, što potvrđuje ranije glasine.

Najnovije iPhone 12 glasine ukazuju na na to da će veći 6.7-inčni Pro model imati i novu sensor-shifting stabilizaciju za kameru. Takođe smo čuli da bi 3D ToF senzori mogli stići na oba Pro modela. Pomenut je i 120Hz ProMotion displej, do 6GB RAM-a i mmWave 5G konekcija.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(benchamrk)