Home Apple iOS Ovo je potencijalni iPhone dizajn za 2019 godinu

Ovo je potencijalni iPhone dizajn za 2019 godinu

Serija iPhone 2019 telefona je još uvek u fazi test odobravanja, što znači da iako izgleda kao gotov proizvod još uvek ništa nije konačno odlučleno kada su dizajn i specifikacije u pitanju. Sada nam CompareRaja i Steve Hemmerstoffer prikazuju novi set fotografija prototipa za iPhone 2019.

Fotografije ovog modela se poklapaju sa ranijim očekivanjima, a iPhone 2019 implementira značajno manji izrez u ekranu (ovo je izgleda postignuto pomeranjem in-ear slušalice u gornjem delu i primenom najnovijh in-display tehnologija). Telefon takođe ima nešto tanje okvire, mada je ova razlika jedva primetna.

Ono što se više primećuje jesu promene na poleđini uređaja. Kamera je smeštena u horizontalnom sistemu, u ravni sa centrom panela. Prototip uređaj koristi sistem sa tri kamere, koji prati LED blic prsten.

U ovom trenutku, izgleda da postoje dve opcije Apple 2019 iPhone telefona. Kompanija bi mogla izabrati da nastavi sa oba dizajna i načini ih odvojenim uređajima, a moglo bi se desiti da neki od dizajna bude odbačen i da se fokusira samo na jedan model.

(benchmark)