Home Ostalo Ovo su telefoni sa najboljim prijemom u 2018. godini

Ovo su telefoni sa najboljim prijemom u 2018. godini

Rainbow of colors from smartphone

Irsko regulatorno telo ocenilo je merenjima, sprovedenim na telefonima popularnih marki Apple, Samsung, LG, HTC, Huawei, Nokia, Xiaomi, OnePlus i Pixel, kvalitet signala na ukupno 32 najaktuelnija modela telefona. Ovo telo nastaviće da ispituje i nove modele telefona, kako oni budu dolazili i u tom smislu će se lista telefona periodično menjati

Merenja, koja je objavio ComReg, pokazuju da najlošiji signal ima OnePlus, a najbolji Samsung. Huawei se pojavljuje i među najboljim i među najlošijim modelima, svi Apple uređaji su u donjem delu tabele, a Nokia i Xiaomi (u tabeli je naveden kao Xioami) su u proseku, mada Nokia ima i jedan model u Top 5 najboljih. Merenja su izvršena zajedno sa korisnicima i u kontrolisanim i uslovima na tržištu. Meren je kvalitet GSM900 mreže, iako su u Irskoj i 3G i 4G mreže razvijene na 2G mrežama se obavlja najveći broj razgovora.

U tabeli možete da vidite kako se koji model telefona pokazao na testu. A kakva su vaša iskustva sa modelima koje ste do sada koristili?

(mobit)