Home Apple iOS Ovogodišnji iPhone ipak ne stiže sa USB Type C povezivanjem

Ovogodišnji iPhone ipak ne stiže sa USB Type C povezivanjem

Nedavne glasine su sugerisale da bi Apple u budućnosti mogao objaviti iPhone koji je u potpunosti bez portova. Međutim, izgleda da nas objava ovakvog modela očekuje tek 2021. godine, s obzirom na to da dojavljivač @choco_bit tvrdi da će Apple nastaviti da nudi Lightning port na iPhone 2020 modelima.

Klikni da osvojiš Balkan Android majicu

Dojavljivač takođe pominje da će Apple koristiti smart konektor na iPhone modelima za sledeću godinu. Smart konektor je funkcija koju je Apple prvo implementirao na iPad Pro liniju pre nekoliko godina. Njegova namena nije bila da puni uređaje, već za povezivanje dodataka kao što su Smart i Magic Keyboard.

Prelaskom na iPhone koji je u potpunosti bez portova, Apple će se oslanjati na bežično punjenje, koje je napredovalo tokom godina ali i dalje zahteva podlogu za punjenje. Takođe brzine bežičnog punjenja još uvek nisu u rangu sa brzim punjenjem preko kabla kakvo imamo trenutno.

S obzirom na to da se radi o glasinama i nezvaničnim informacijama, potrebno ih je uzeti sa rezervom.

Da li ste znali da Balkan Android odnedavno ponovo ima Android aplikaciju? Preuzmite je sa ovog linka i nastavite nas kao i do sada redovno pratiti.

(benchmark)