Home Telefoni Pojavila se prva fotografija Redmi Note 8 Pro telefona

Pojavila se prva fotografija Redmi Note 8 Pro telefona

Redmi vredno radi na Redmi 8 seriji telefona iz srednjeg segmenta. Sam Redmi 8 je nedavno primećen, a sada su se pojavile informacije i o Redmi Note 8 Pro modelu. Ovaj model će verovatno biti najjači u ponudi Redmi telefona iz srednjeg segmenta.

Fotografije uređaja su se pojavile u TV reklami i prikazuju poleđinu telefona. Dizajn poleđine prati poznat ukupan dizajnerski jezik, kakav smo viđali na Redmi K20 i K20 Pro premijum modelima. Kamere više nisu u gornjem levom uglu, već su postavljene u centru. Takođe je vidljiv i senzor otiska prsta na poleđini, što znači da Redmi neće koristiti senzor u ekranu za ovu generaciju telefona iz srednjeg segmenta.

Redmi Note 8 Pro se nije do sada previše pojavljivao u vestima, tako da nije poznato kakav hardver će telefon koristiti. Jasno je da će imati tri kamere na poleđini, od kojih bi jedna mogla imati 64MP senzor. Nedavno je zvaničnik Redmija pomenuo da će Redmi Note 8 serija imati dugačak radni vek baterije, bolje performanse kamere i viši screen-to-body odnos.

(benchmark)