Home Apple iOS Pojavile se prve informacije o cijenama sve 4 telefona iz iPhone 12...

Pojavile se prve informacije o cijenama sve 4 telefona iz iPhone 12 serije

Sve češće viđamo informacije o dolazećoj iPhone 12 liniji telefona, uključujući gotovo završeni dizajn i deo specifikacija. Ovoga puta imamo i prve informacije o ceni telefona.

Izvori ovih informacija sugrišu da će iPhone 12 Pro, sa ekranom od 6.1 inč, koštati 999 dolara, dok će iPhone 12 Pro Max imati cenu od 1099 dolara. Jeftiniji modeli u novoj liniji će biti iPhone 11 naslednik sa 6.1-inčnim ekranom, čija očekivana cena iznosi 749 dolara, kao i manja varijanta sa ekranom od 5.4 inča po ceni od 649 dolara.

Svi pomenuti modeli se očekuju sa 5G podrškom, OLED ekranima, kao i sistemom sa dve kamere za jeftinije modele.

Naravno, cena bi se mogla izmeniti pre objave telefona. Ove godine, imali smo značajnije povećanje cena Android premijum telefona koji stižu sa 5G podrškom, ali izgleda da Apple neće dodatno povećavati cenu iPhone 12 modela sa 5G podrškom.

Izvori takođe očekuju da će iPhone 12 telefoni stići nešto kasnije nego što je uobičajeno, zbog COVID-19 pandemije, a sugeriše se da će se pojaviti u periodu oktobar-novembar.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)