Home Apple iOS Pojavili se novi renderi Apple iPhone 12 telefona

Pojavili se novi renderi Apple iPhone 12 telefona

Novi CAD renderi su se pojavili, a prikazuju potencijalni dizajn iPhone 12 serije telefona. Ovo je EverythingApplePro timu omogućilo da kreira precizne 3D rendere telefona. Renderi pokazuju da će novi premijum modeli kompanije Apple imati dizajn sličan iPad Pro tabletu, sa zaobljenim ivicama.

Jedna stvar, koja je bila prisutna i u ranijim procurelim informacijama jeste Smart Connector, a izvori tvrde da Apple ovu opciju sada zadržava za buduće iPhone modele bez portova.

Pored ovoga, izmenjene su i dimenzije, a iPhone 12 od 5.4 inča bi mogao biti manji nego što se očekivalo. Dimenzije bi mogle biti blizu novom iPhone SE modelu, koji ima 4.7-inčni displej uz 16:9 odnos stranica.

iPhone 12 Pro serija dobija novu boju (Navy Blue) u narednoj seriji. Staklo na poleđini će imati matiranu završnicu i sprečavaće pojavu mrlja od otisaka prstiju.

Ekrani iPhone 12 linije će biti u potpunosti prerađeni, biće OLED tipa, sa užim izrezima. Pro serija će imati 120Hz osvežavanje, pod nazivom ProMotion. Pored ekrana, kamera na poleđini će biti još jedan faktor koji će razdvajati iPhone 12 Pro modele od standardnih. Tu je i LiDAR senzor za brži autofokus.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)