Home Apple iOS Pojavili se renderi koji prikazuju iPhone 13 u Product Red verziji

Pojavili se renderi koji prikazuju iPhone 13 u Product Red verziji

Iako nas dijeli oko pet do šest mjeseci od naredne iPhone objave, glasine o iPhone 13 liniji su sve češće. Sada se dojavljivač David Kowalski (@xleaks7) udružio sa sajtom Coverpigtou.it kako bi objavio CAD rendere Product Red iPhone 13 modela.

Ukupan dizajn je sličan onome što imamo na iPhone 12 seriji, sa ravnim stranicama i izrezom koji je sada nešto manji. Navedene su dimenzije od 146,64 x 71,5 x 7,56 mm što je približno, ako ne i identično kao kod aktuelnog iPhone-a.

Velika promena stiže na poleđini, gde su dvije kamere sada postavljene dijagonalno jedna naspram druge. Ovaj dizajn kamera smo vidjeli nedavno na procurelim iPhone 13 mini CAD skicama, a ostaje da vidimo da li će se Apple zaista odlučiti na ovaj korak ili će ipak ostaviti trenutni raspored kamera i na narednoj generaciji iPhone uređaja.

kada su u pitanju specifikacije, sugeriše se LTPO displej za sve modele iz iPhone 13 serije. Očekuje se da će veličine ekrana ostati neizmjenjene u odnosu na iPhone 12 liniju, pa ćemo opet imati 6.1-inčni displej za iPhone 13 i 13 Pro, ekran od 5.4 inča za mini i 6.7-inčni ekran za Pro Max.

(balkanandroid/benchmark)