Home Apple iOS Pojavio se novi koncept iPhone 8 uređaja

Pojavio se novi koncept iPhone 8 uređaja

775
0
SHARE

Postoji veliki broj glasina o iPhone 8 telefonu. Neke su veoma moguće i lake za povjerovati, dok su druge nevjerovatno pogrešne. Ovaj najnoviji iPhone koncept kombinuje sve vjerodostojne glasine u nešto što djeluje kao iPhone 8 kojeg će Apple najaviti kasnije u toku godine, i izgleda prelijepo.

Koncept dolazi sa YouTube kanala The 90s Robot. Prikazuje neke od najznačajnijih detalja koje smo čuli o iPhone 8 telefonu, uključujući i sistem vertikalne duple kamere, staklenog zadnjeg panela i prelijepog OLED displeja od ivice do ivice. Pored toga, koncept prikazuje ekran kao alat sa više mogućnosti, koji uključuje home dugme i prednju kameru. Glasine kažu da Apple zaista radi nešto ovako, te ako bude izgledalo poput koncepta, definitivno je razlog za uzbuđenje.

Ivice koncept telefona izgledaju veoma slično trenutnom iPhone uređaju. I dalje zadržava zakrivljene strane kao i duple zvučnike i lightning ulaz sa donje strane. Poznata dugmad za zvuk i buđenje zajedno sa potpunim utišavanjem su takođe prisutna, ali su pomalo izmijenjena. Dugme za buđenje je povećano, a dugmad za zvuk imaju malo veći razmak, prenosi TechnoBuffalo.

Ovaj koncept je najbliže onome što možemo da očekujemo, te pored čudnog “Home” dugmeta i izgleda prednje kamere, telefon izgleda kao nešto što je Apple dizajnirao.

(mondo)