Home Telefoni Poređenje kamera Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Galaxy Note...

Poređenje kamera Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Galaxy Note 10+ vs Pixel 3 u uslovima lošijeg osvjetljenja

Huawei je sa svojim P30 i P30 Pro telefonima opremljenim Sony RYYB senzorom početkom godine napravio revoluciju kada je u pitanju fotografisanje u uslovima lošijeg osvjetljenja. Drugi proizvođač koji je takođe unio revoluciju je Google sa svojim Pixel uređajima opremljenim softverskim Noćnim Modom, opcijom predstavljenom 2018. godine. Skoro svi ostali proizvođači su ove godine plasirali uređaje koji imaju Noćni Mod i koji se hvale kako njihovi uređaji prave odlične fotografije u uslovima lošeg osvjetljenja.

Nakon predstavljanja Huawei Mate 30 Pro telefona, vjerovatno ste se zapitali kako taj uređaj stoji u poređenju sa konkurencijom, da li je Huawei i dalje lider ili je pao iza Samsung i Apple konkurencije? Kolege sa portala PhoenArena su došle do jednog primjerka Huawei Mate 30 Pro i uspjele napraviti poređenje kvaliteta noćne fotografije sa Apple iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy Note10+ i Google Pixel telefonima.

U testu su odrađene dvije scene, a u komentarima nam dajte odgovor na pitanje da li ste očekivali ovakav razultat i da li bi kupili Mate 30 seriju uređaja iako nema Google Play servis i Google aplikacije?