Home Promo Rezervišite svoj dugo očekivani telefon iz Samsung S22 serije uz sjajan poklon!

Rezervišite svoj dugo očekivani telefon iz Samsung S22 serije uz sjajan poklon!

U kompaniji m:tel od 23. do 30. juna 2022. možete rezervisati telefon iz Samsung S22 serije uz poklon vrijedan 449 KM!

Lansiranje Galaxy S22 serije još jedna je potvrda da je Samsung uspio u namjeri da ponudi vrhunske Android telefone!

Kako biste bili sigurni da ćete među prvima u BiH postati vlasnik telefona iz nove sjajne Galaxy S22 serije uređaja odličnih performansi, m:tel otvara mogućnost da se prijavite i rezervišete telefon, te pri tome dobijete i poklon od ove kompanije u vrijednosti od 449 KM! Riječ je o slušalicama Samsung Galaxy Buds Pro, koje će biti odlična dopuna ovim odličnim telefonima, sa vrhunskim performansama upakovanim u elegantno, premium kućište.

U periodu od 23. juna do 30. juna, rezervacije će biti moguće napraviti na sajtu www.mtel.ba, te osim te prijave nije potrebna nikakva dodatna registracija. Rezervisani telefoni korisnicima će uz poklon biti isporučeni nakon 1. jula.

Ova ponuda se odnosi na sve korisnike kompanije m:tel koji ostvaruju uslove za sklapanje novog ugovora, ali i za one koji to još nisu a žele biti.

Detalje o telefonima iz Samsung Galaxy S22 serije pročitajte na www.mtel.ba, a sve informacije o njihovoj rezervaciji možete dobiti na prodajnim mjestima i web sajtu kompanije m:tel, kao i na broj telefona 0800 50 000.

m:tel