Home Aplikacije Sa Sarajevo Parking aplikacijom brže i lakše do parkinga u Sarajevu

Sa Sarajevo Parking aplikacijom brže i lakše do parkinga u Sarajevu

Traženje parking mjesta može biti pravi pakao – pogotovo ako ste mlađi vozač ili turista i ne poznajete lokacije parkinga toliko dobro. Međutim, nova aplikacija Sarajevo Parking otklanja taj problem i omogućava brz i jednostavan pronalazak parkinga u gradu Sarajevo.

Sa listom od preko 30 parkinga (koja se konstantno proširuje) podijeljenih u četiri kategorije (nulta zona, zona I, zona II, tržni centri i besplatni) ova aplikacija čini pronalazak parkinga mnogo lakšim i bržim. Klikom na određenu oznaku prikazuju se informacije o cijeni odabranog parkinga, a moguće je podesiti prikaz samo parkinga određene kategorije (naprimjer, ukoliko vas zanimaju samo besplatna parking mjesta). Također, aplikacija uključuje mogućnost plaćanja parkinga direktno iz aplikacije, na mjestima na kojima je to omogućeno.

Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a podržava uređaje sa Androidom verzije 4.0 i novijim. Iako je objavljena prije tek dva dana, već se uspjela popeti na treće mjesto po popularnosti u kategoriji Mape i navigacija.