Home Telefoni Samsung Galaxy S11 će imati 5 različitih verzija

Samsung Galaxy S11 će imati 5 različitih verzija

Evan Blass vraća se s još jednim predviđanjem, ovaj put informacije se odnose na buduću Samsungovu Galaxy S11 seriju pametnih telefona.

Blass spominje 3 različite veličine za Galaxy S11 seriju, model s veličinom ekrana od 6,2 ili 6,4 inča, zatim model s ekranom od 6,7 inča te model s 6,9-inčnim ekranom. Sva tri modela trebala bi imati zakrivljene ekrane.

Dva manja modela navodno bi trebala biti ponuđena u verzjama s podrškom samo za 4G LTE mreže ali i u verzijama koje podržavaju 5G mreže, dok će najveći model biti dostupan samo u verziji s istodobnom podrškom i za 4G LTE i za 5G mobilne mreže. Dakle južnokorejska kompanija bi na tržištu mogla ponuditi ukupno 5 različitihverzija u sklopu Galaxy S11 serije pametnih telefona.

Druge glasine spominju kako bi Samsung na Galaxy S11 uređaje trebao donijeti drugu generaciju 108-megapikselnog senzora za glavnu kameru te periskopsku kameru s 5x optičkim zumiranjem. Kao čipovi za Samsung Galaxy S11 seriju spominju se Exynos 9830 i Qualcommov Snapdragon 865 čip. Galaxy S11 serija uređaja na tržištu se očekuje negdje krajem februara iduće godine.

(bug)