Home Telefoni Sony Xperia XZ3 stiže sa 4 kamere

Sony Xperia XZ3 stiže sa 4 kamere

Sony će i pored problema na mobilnom tržištu nastaviti da objavljuje telefona, a novi model bi mogao stići skorije nego što mislimo. Japanska kompanija je prethodni premijum telefon objavila u aprilu, a novi nas očekuje deć za oko dva meseca.

Sony Xperia XZ3 je već u razvoju i mogao bi biti predstavljen u avgustu, tokom IFA 2018 sajma. Za sada je poznato malo detalja o telefonu, što sugeriše da je Sony spreman da implementira neke od trendova koje je postavila konkurencija.

Prvo, izgleda da će Xperia XZ3 model imati četiri kamere: dve na poleđini i dve s prednje strane. Sony je tek nedavno implementirao dve kamere na poleđini telefona, ali izgleda da kompanija planira da nastavi sa ovakvim dizajnom i na dolazećim modelima.

Pojavile su se fotografije kamera modula koji pripadaju Xperia XZ3 telefonu, mada ovo ne garantuje da će se i pojaviti u finalnoj verziji uređaja.

Ostatak specifikacija telefona je i dalje misterija, mada se može pretpostaviti da će koristiti Qualcomm Snapdragon 845 čipset, 6GB RAM-a i bar 64GB skladišnog prostora.

(benchmark)