Home Windows Windows PC Stigla je Windows 10 Maj 2020 nadogradnja

Stigla je Windows 10 Maj 2020 nadogradnja

Dugoočekivana Windows 10 Maj 2020 nadogradnja, poznata i kao 2004 odnosno 20H1 je, iako kasnije nego što se očekivala, napokon stigla.

Windows 10 2004 nastalja tradiciju uspostavljenu prošle godine, da proljetne nadogradnje donose nove opcije, a jesenje se fokusiraju na ispravku grešaka. Pa tako ova nadogradnja donosi novosti poput više kontrola nad procesom ažuriranja, mogućnost komunikacije sa Cortana pametnim asistentom putem kucanja, reinstalaciju Windows-a putem Interneta, Windows podsistem za Linux, nove opcije za Search, detalje o disku i grafičkoj kartici u Task Manageru, unaprijeđene informacije o mrežnim uređajima, te mnoge druge.

Klikni da osvojiš Balkan Android majicu

Nadogradnju možete pokrenuti preuzimanjem Windows 10 Upgrade asistenta sa ovog linka, odnosno preuzimanjem MediaCreationTool alata kojim ne samo možete da izvršite nadogradnju svog Windows 10 na verziju 2004 nego i kreiranje instalacionog USB Flash Drive medija kao i ISO fajla koji možete narezati na DVD. Više o samom procesu nadogradnje možete pronaći ovdje.

Da li ste znali da Balkan Android odnedavno ponovo ima Android aplikaciju? Preuzmite je sa ovog linka i nastavite nas kao i do sada redovno pratiti.