Home Android Aplikacije Telegram dobio mnogo novih opcija

Telegram dobio mnogo novih opcija

Popularna aplikacija za dopisivanje – Telegram, dobila je veliko ažuriranje koje je poboljšalo uslugu u mnogim oblastima – glasovne komunikacije, osveženih web klijenata i usluge plaćanja.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Usluga plaćanja koja je ugrađena u Telegram, sada omogućava direktno plaćanje robe i usluga bankarskom karticom koristeći jedan od popularnih sistema plaćanja. Prema izjavi kompanije, oni ne prikupljaju niti čuvaju uplate ili druge lične podatke vlasnika kartice, već ih, kako navode, direktno preusmeravaju na ciljne objekte, tako da korisnici ne bi trebalo da brinu o sigurnosti.

Software za rudarenje Bitcoina pokrenut na prastarom Commodore 64

Glasovna komunikacija je takođe sada bolja – sada možete da zakažete vreme emitovanja glasovne poruke, a slušaoci podkasta mogu sebi da naprave podsetnike na predstojeći događaj. Takođe možete brzo da vidite informacije o učesniku glasovne komunikacije.

Pojavio se video koji prikazuje rad na Huawei Mate X2 telefonu sa Huawei HarmonyOS 2.0 operativnim sistemom

Među novim inovacijama su nova web verzija usluge. Ažurirana je web verzija koja se može koristiti direktno u pregledaču (korisno za iPhone ako je Apple odlučio da zabrani Telegram), a Android aplikacija se sada može instalirati direktno sa web lokacije Telegram-a i primati ažuriranja i pre nego što stignu na prodavnicu Google Play. Android takođe nastavlja da dobija nove animacije.

Xiaomi je prvi koji će objaviti telefon sa 200 megapikselnom kamerom

Konačno, Telegram je dodao korisne opcije za premotavanje video zapisa držeći prst na ekranu, kao i za zumiranje fotografija “štipanjem (eng. pinch to zoom)” bez otvaranja same datoteke. Ažuriranje je već dostupno na svim platformama.

(tehnopolis)