Home Aplikacije Telegram dobio mogućnost glasovnih poziva

Telegram dobio mogućnost glasovnih poziva

1144
0
SHARE

Dok u svijetu b suvereno vlada, kod nas je Viber daleko najpopularnija aplikacija za instant poruke, no Telegram je aplikacija po pitanju instant poruka radi posao bolje od većine konkurencija, ali su je mnogi izbjegavali jer nije imala mogućnost glasovnih poziva.

Telegram je juče ažuriran na verziju 3.18 i ona donosi novitet u vidu glasovnih poziva koje smo testirali i kvalitet obavljenih poziva je odličan. Za razliku od konkurencije Telegram se potrudio i ponudio korisnicima mogućnost da izaberu da li ih može pozvati bilo ko ili samo osobe iz njihovog imenika, odnosno pojedinim osobama iz imenika možete onemogućiti pozive.

Druga novost koja dolazi u ovoj verziji Telegrama je mogućnost izbora kvaliteta video snimka koji šaljete preko Telegrama. Do sada je kvalitet bio upitan, kao i kod većine konkurencije, ali sada možete izabrati kvalitet video snimka u skladu sa svojim paketom prenosa podataka putem mobilne mreže.

Ako već ne koriste, savjetujemo da probate Telegram, a možete ga preuzeti sa Android i iOS platforme sa slijedećih linkova: